Arts, wetenschapper, manager, levensgenieter, foodie, wijn freak.
De wijnmicrobe heeft me circa 15 jaar geleden gebeten. Om mijn wijnkennis te perfectioneren volgde ik de voorbije jaren verschillende wijnopleidingen. Zo studeerde ik in 2016 af als Sommelier Conseil aan de wijnuniversiteit van Suze-la-Rousse (Rhônevallei, Frankrijk) via de Vlaamse Wijnacademie en vervolgens behaalde ik in 2017 de WSET Level 3 Award in Wines. Om up-to-date te blijven met de laatste trends in de wijnwereld volg ik momenteel de WSET Level 4 Diploma Course.
Om mijn passie met anderen te delen richtte ik in 2018 GREEN SOMM op. Met extra aandacht voor biologische en natuurwijnen. Want wijn is toch een natuurproduct?
SOMMELIER
Sommelier Conseil en WSET® Certified.
GROEN
Helaas worden de meeste wijnen nog steeds gemaakt mits gebruik van chemische middelen in de wijngaard en een teveel aan technische hocus pocus in de wijnkelder. Het kan anders en daarom werk ik enkel met groene kwaliteitswijnen van passionele en vaak kleine wijnbouwers.
ONAFHANKELIJK
Samen proeven, ontdekken en vooral genieten van zorgvuldig geselecteerde wijnen bij de beste wijnhandelaars in België.